Bu icerigi gorebilmeniz icin Flash Player yuklu olmasi gerekiyor...
KARATECİLERE MİLLİ KARŞILAMA... PDF Yazdır e-Posta
TwitterFacebook
Salı, 01 Ekim 2013 14:40

Erzurum’da kamp yapan Karate Milli takımı sporcuları, Endonezya’da yapılan İslami Dayanışma Oyunları’nda bronz madalya kazanan karatecileri havalimanında coşkuyla karşıladı. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, “Karateciler yine farklılığını gösterdi” dedi.

karateciler karşılama (1) (1).jpg

Erzurum ve Türk karatesi adına dün akşam saatlerinde önemli anlar yaşandı. Endonezya’da yapılan İslami Dayanışma Oyunları’nda Erzurum Çelebi Sporlu karatecilerden Necati Pınarbaşı 75 kiloda ferdi olarak ülkemize bronz madalya kazandırmıştı. Yine aynı oyunlarda Bayan Milli takımı ile mücadele eden Erzurum Çelebi Sporlu Aydan Akbulut ile Ankaralı Milli karateci Ece Yaşar takım üçüncülüğü sevinci yaşamıştı. Bronz madalyalı sporcular için dün akşam saatlerinde Erzurum Havalimanında karşılama töreni yapıldı. Çelenk ve çiçeklerle karşılanan üç karateci büyük bir mutluluk yaşadı. Endonezya fatihlerini havalimanında Erzurum’da kamp yapan Karate Milli takımı ve teknik heyeti karşıladı. Karate 7. Bölge Başkanı ve Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi ile sporcuların yakınları da karşılama töreninde hazır bulundu.

En başarılı ülke olduk 

Erzurum’un karatedeki gurur kaynakları arasında yer alan Necati Pınarbaşı, Aydan Akbulut ve Ankaralı karateci Ece Yaşar, Endonezya da 28 ülke arasında karatede en başarılı ülke olduklarının altını çizerken, Türkiye adına böylesi büyük bir başarıya imza attıkları için gururlu olduklarını söyledi. Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Karate 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi de, ülkemiz adına karatede derece yapan sporculardan ikisinin Erzurumlu olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, başarıdan dolayı karatecileri kutladı. Çiçeklerle karşılanan karateciler daha sonra konvoyla, Kule Otel’de

kamp yapan Karate Milli takımının kampına gitti. Burada da kutlamalar devam etti.

 
TwitterFacebook