Bu icerigi gorebilmeniz icin Flash Player yuklu olmasi gerekiyor...
KÖKBİBER VE PINARBAŞI' NDAN BALKAN ÜÇÜNCÜLÜĞÜ... PDF Yazdır e-Posta
TwitterFacebook
PerÅŸembe, 15 Mart 2012 11:40
(Erzurum-GHSÄ°M) Sırbistan’da yapılan Çocuklar ve Büyükler Balkan Åžampiyonası’nın yankıları sürüyor. Montenegro’nun Hercegnovi kentinde yapılan ve 13 ülkeden bin sporcunun katıldığı Büyükler ve Çocuklar Balkan Karate Åžampiyonası’nda Erzurum Çelebisporlu karatecilerden Necati Pınarbaşı ve Zeynep Kökbiber üçüncülük sevinci yaÅŸadı.
Ev sahipliÄŸini Montenegro’nun yaptığı Türkiye’nin yanı sıra KaradaÄŸ, Sırbistan, Makedonya, Yunanistan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Macaristan, Romanya, Kıbrıs Rum Kesimi ile Slovenya katıldığı Balkan Åžampiyonası’nda  Zeynep Kökbiber, yıldız bayanlarda +54 kiloda Balkan üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Büyükler Kategorisinde Milli takımda yarışan Necati Pınarbaşı da kumite dalında ikinci oldu.
Milli takım Antrenör Ahmet Çelebi nezaretinde Montenegro’ya giden Erzurumlu iki sporcu, diÄŸer milli karateciler ile birlikte Türkiye’yi en iyi ÅŸekilde temsil etmenin gururunu yaÅŸadı. Karate Federasyonu BaÅŸkanı Esat Delihasan’ın da izlediÄŸi ÅŸampiyonada Türkiye’nin elde ettiÄŸi dereceler ülkemizde büyük bir sevinç yaÅŸattı.
Karate Milli takım Antrenörlerinden Ahmet Çelebi, kendilerine ÅŸampiyona öncesinde destek vererek Montenegro’ya uÄŸurlayan Çelebisporun ana sponsoru Ahmet Karadayı’ya teÅŸekkür etti. Ayrıca Çelebi, Milli sporcuların sergiledikleri performanstan memnun kaldıklarını belirterek, Türk ve Erzurum karatesinin bundan sonra daha da baÅŸarılı olacağına inandığını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: Pazartesi, 23 Temmuz 2012 12:21
 
TwitterFacebook

Yorumlar  

 
# tebrikCÄ°HAT 20-03-2012 19:27
balkan şampiyonasında derece yapan zeynep ve necatiyi antrönörleri Ahmet çelebi'yi canı gönülden kutluyorum Başarılarınızın devamını bekliyorum.
Cevap | Alıntıyla Cevapla | Alıntı
 
 
# tebrikFATÄ°H VELÄ°OÄžLU 17-08-2012 23:22
sporcu kardeşlerimi en içten dilekleimle kutluyorum başarılarının devamını dilrim
Cevap | Alıntıyla Cevapla | Alıntı