Bu icerigi gorebilmeniz icin Flash Player yuklu olmasi gerekiyor...
KARATE' DE 7 MADALYA... PDF Yazdır e-Posta
TwitterFacebook
Salı, 06 Mart 2012 18:05

Erzurumlu karateciler, Antalya’da yapılan Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’nda yedi madalya kazanarak Erzurum’a döndü...

 (Erzurum-GHSİM) Erzurumlu karatecilerin başarısı tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Karate Federasyonu 2012 faaliyet programında yer alan ve Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonasına katılan Erzurumlu karateciler, yedi madalya kazanarak şehre döndü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü ve Karate Yedinci Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi yönetiminde Antalya’ya giden karateciler kata da takım halinde Türkiye üçüncüsü olurken Türkiye çapında onlarca takımı geride bırakmayı başardı.
karatealanya (1).JPG
 
KÖKBİBER TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Yıldız Bayanlar Kumitede Zeynep Kökbiber, ferdi olarak Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Altın madalya kazanan başarılı sporcu, birincilik kürsüsüne çıkmanın gururunu yaşadı. Yapılan şampiyonada ayrıca Yıldız bayanlarda kata dalında Gizem Deniz üçüncü olurken, yıldız kumite de 42 kiloda Gizem Deniz Türkiye üçüncüsü oldu. Küçük erkekler kumitede 40 kiloda Sabri Eren Alıcı Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Alanya’da yapılan Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonasında birinciliği kazanan Zeynep Kökbiber, 15-18 Mart 2012 tarihlerinde Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Ahmet Çelebi, Antalya’dan yedi madalya ile döndüklerini ve Milli takıma sporcu verdikleri için mutlu olduğunu söyledi. Çelebi, “Madalya kazanan ya da kazanmayan tüm sporcularımı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.

karatealanya (1).JPG

Son Güncelleme: Pazartesi, 23 Temmuz 2012 12:21
 
TwitterFacebook

Yorumlar  

 
# TebrikKöksal TAŞ 09-03-2012 01:33
Şampiyonaya katılan Tüm Sporcularımızın yüreklerini ortaya koyarak mücadelelerini yaptıklarına yürekten inanıyorum. Dereceye giren sporcularımızın ise bu başarılarından dolayı kutluyor, Değerli Hocamız Ahmet Çelebi ve ekibini bu başarılardaki emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.
Cevap | Alıntıyla Cevapla | Alıntı
 
 
# tebrik ederimözlem güzeltan 11-03-2012 15:38
:D :D derece yapan ve emeği geçen herkesi yebrik ediyorum.Bidaha ki sefere 1. olmak dileğiyle :D :D :D :D
Cevap | Alıntıyla Cevapla | Alıntı